Previous Page  6 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6 / 20 Next Page
Page Background

6

1.

Tłuste plamy, które szpecą stalowe okapy, blaty i piekarniki,

usuń przy pomocy dyszy ręcznej w miękkiej powłoczce frotte.

Następnie wytrzyj do sucha wilgotną powierzchnię za pomocą

żółtej ściereczki z mikrofibry (wyposażenie dodatkowe).

3.

Podczas sprzątania na

powłoczkach gromadzi się

tłuszcz i brud, dlatego pamię-

taj o ich częstej wymianie.

4.

Powierzchnię czyść stopnio-

wo i naprzemiennie – raz dyszą

parową, raz miękką ściereczką.

5.

Aby uniknąć smug, na koniec

pracy wypoleruj powierzchnię

ściereczką z mikrofibry.

2.

Czasem, aby wyczyścić okap

z uporczywej warstwy brudu,

należy kilka razy przemyć

powierzchnię parą.

OKAP KUCHENNY